Slechte adem

Slechte adem

Maar liefst 1 op de 5 mensen heeft last van een slechte adem. Wanneer dit gedurende langere tijd aanwezig is, kan de oorzaak onder andere liggen bij bacteriën, plaque aanslag, ontstoken tandvlees of een droge tong.

Specifieke vragen?
Wat is slechte adem?

Maar liefst 1 op de 5 mensen heeft last van een slechte adem. Misschien heb je er zelf last van of ken je diverse mensen in je omgeving die een slechte adem hebben. Vaak is het vooral ’s ochtends heel erg, maar soms is de onfrisse mondgeur de gehele dag aanwezig. Eén van de problemen van het hebben van een slechte adem is dat je jezelf niet goed ruikt. Je weet dus niet of en wanneer je adem niet fris is. Dit komt omdat er een snelle gewenning is aan je eigen geur. Vaak ruik je ook je eigen parfum niet meer. Anderen kunnen je adem wel ruiken en dit maakt je onzeker.

Eén ding is zeker: een onfrisse adem is erg vervelend voor degene die er last van heeft maar zeker ook voor zijn of haar omgeving.
Natuurlijk hebben we er allemaal wel eens last van na het eten van knoflook, uien en specerijen of na het drinken van alcohol. Dan gaat het om een tijdelijke slechte adem.

Lees meer

Lees minder

Er zijn momenteel geen beschikbare producten gevonden voor deze categorie!
Contactformulier
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: